Cateringen håller stängd
23 december - 8 januari
landgångsbröd på kavring/ägg & brantevikssill / kokt griljerad julskinka med
senap & friterad grönkål / kallrökt lax med pepparrotskräm / köttbullar med brunkål &
rödbetssallad / leverpastej / goudaost och brie med dadel
Brantevikssill
Kräftmarinerad sill
Kallrökt lax med pepparrotskräm
Två fyllda ägghalvor
Griljerad skinka med friterad grönkål
Sylta med rödbetssallad
Leverpastej
Rökt korv
Brunkål
Goudaost & brie med dadel
Kavring och smör
Ris à la Malta med saftsås
Janssons frestelse ca 100 gram/person
Prinskorv 2 st/person
Köttbullar 3 st/person
Brunkål
(Minimum 10 personer)
Tre sorters inlagd sill Brantevik, kräftsill, stekt strömming
Fyllda ägghalvor
Gravad lax med hovmästarsås
Griljerad julskinka med friterad grönkål
Grovkornig senap
Prinskorv 2 st/person varmt Köttbullar 3 st/person varmt
Janssons frestelse ca 100 gram/person varmt
Brunkål
Rödbetssallad
Julost
Vörtbröd & kavring
Ris á la glögg
Varmrökt lax med romsås 100 gram/person
Vår egen variant på Ris á la Malta. Prova vår läckra juldessert toppad med fikon- & glöggkompott.
(ingår i julbuffén)
COPYRIGHT © 2019