landgångsbröd på kavring/ägg & brantevikssill / kokt griljerad julskinka med
senap & friterad grönkål / kallrökt lax med pepparrotskräm / köttbullar med brunkål &
rödbetssallad / leverpastej / goudaost och brie med dadel
Brantevikssill
Kräftmarinerad sill
Kallrökt lax med pepparrotskräm
Två fyllda ägghalvor
Griljerad skinka med friterad grönkål
Sylta med rödbetssallad
Leverpastej
Rökt korv
Brunkål
Goudaost & brie med dadel
Kavring och smör
Ris à la Malta med saftsås
Janssons frestelse ca 100 gram/person
Prinskorv 2 st/person
Köttbullar 3 st/person
Brunkål
Minimum 10 kuvert
Glöggmarinerad dadel, grönmögelost på skånsk pepparkaka
Snitt med griljerad skinka, grov senap och friterad grönkål
(Minimum 10 personer)
Tre sorters inlagd sill Brantevik, kräftsill, stekt strömming
Fyllda ägghalvor
Gravad lax med hovmästarsås
Griljerad julskinka med friterad grönkål
Grovkornig senap
Prinskorv 2 st/person varmt Köttbullar 3 st/person varmt
Janssons frestelse ca 100 gram/person varmt
Brunkål
Julost
Vörtbröd & kavring
Ris á la glögg
Varmrökt lax med romsås 100 gram/person
Härligt krämig pepparkakscheesecake
med ett täcke av lingongelé.
8 - 10 bitar.
Vår egen variant på Ris á la Malta. Prova vår läckra juldessert toppad med fikon- & glöggkompott.
(ingår i julbuffén)
COPYRIGHT © 2019